L’Eliana registra un total de 45 contagiados desde que se declaró la pandemia, 0 nuevos contagios y 4 fallecidos

Noticias
Fuente

Las cifras  tomaban ayer por sorpresa a los vecinos del pueblo, que sólo tenían conocimiento hasta el momento de los datos que había ido ofreciendo el alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, en sus distintas comparecencias durante la crisis sanitaria, que hablaban de sólo 14 casos, algunos ingresados y sólo un fallecimiento. Datos producto de la información que los propios vecinos hacían llegar voluntariamente al Consistorio, ya sea de los mismos infectados o a través de sus familiares.

Así las cosas, Salva Torrent escribía una palabras ayer noche en su Facebook personal, que transcribimos a continuación, en las que también explicaba que en cuanto tuviera la información de los mismos debidamente contrastados, comparecería ante la población en aras de la transparencia que siempre ha caracterizado su gestión de gobierno.

MENSAJE DEL ALCALDE de L'ELIANA SALVA TORRENT

"Desitge manifestar el meu profund pesar per totes les víctimes de la COVID-19 i, especialment, traslladar les meues condolences a les famílies de les víctimes de l'Eliana que ens han deixat, segons la informació de la Conselleria de Sanitat d'aquesta vesprada.

Com sabeu, durant tot aquest temps, vos he anat oferint la informació que ens arribava a l'Ajuntament de les pròpies persones contagiades o les seues famílies. Sabíem que podia haver més persones afectades per la COVID i, de fet, segur que aquest maleït virus continuarà infectant, per això, hem de seguir fent cas de totes les recomanacions sanitàries.

En els pròxims dies, intentarem conéixer més informació sobre aquestes dades que vos faré arribar, complint el principi de transparència que sempre he seguit. I, ens continuarem posant a la disposició de la Conselleria per a contribuir en la mesura de les nostres possibilitats.

Des d'ací, aprofite per a oferir tot el meu suport i ajuda a les famílies i persones afectades.

L'Ajuntament i tota l'Eliana està amb vosaltres".   

Publicidad