El Centre d’Estudis Locals va entregar la ‘Carxofa d'Honor’ a la mestra del CEIP EL GARBí, Inma Albert, per la seua contribució al llibre 'Retrats: iaes, iaos i escola'

Noticias
Fuente

El Centre d’Estudis Locals de l’Eliana va fer entrega de la Carxofa d'Honor, dimecres passat 12 de desembre, a la mestra del CEIP EL GARBI, Innma Albert Penyarocha.

L'acte va tindre lloc durant la celebració del tradicional sopar de Nadal de l'associació cultural, en la que tots els anys l'entitat fa lliurament de la 'Carxofa d'Honor' a aquella o aquelles persones que desinteressadament  contribuiexen amb el seu treball i coneixements a la labor de difusió i manteniment de la cultura, costums, tradicions, identitat i llengua del poble de l’Eliana, principals objectius del CEL.

En aquesta ocasió el guardó ha estat per a la mestra del CEIP El Garbí, Inma Albert Penyarocha, per la seua inestimable contribució i treball en el llibre Retrats. iaes, iaos i escola deditat pel CEL enguany, escrit conjuntament per Conxa Delgado i Jordi García.  

L’esdeveniment, al voltant del sopar de Nadal celebrat en un restaurant local, va reunir a més de 30 socis, entre els que es trobaven també l'alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i el regidor de Patrimoni Cultural, Kike Martínez Escrivà.

El president del Centre d’Estudis Locals, Rafa Desco i la vice-presidenta Conxa Delgado, varen fer entrega de la Carxofa d´Honor a Inma Albert agraint en nom de l'entitat el desinteressat treball de la mestra de l’Eliana en la confecció d'aquest llibre que recull entrevistes i fotografies de moltes de les persones de més edat del poble amb el seus records de la vida a l’Eliana.

Així mateix, Rafa Desco, va reconéixer públicament la nova figura institucional de Vicente Rubio Miguel, membre destacat de l'associació, anomenat recentment pel Plenari Municipal ‘Cronista Oficial’ de l’Eliana' i va destacar a altres membres del CEL presents en el sopar, com l'arquitecte i poeta, Víctor Iñurria, i  Lorena Barroso del Club de Lectura de l'Eliana, que enguany han sigut guardonats per l'Ajuntament amb els ‘Premis Ciutadania 2019".

Publicidad