El CEL de l'Eliana inaugurà ahir els actes commemoratius de 'La República'

Noticias
Fuente

El Centre d'Estudis Locals de l'Eliana inaugurà ahir els actes commemoratius de 'La República'. El Centtre Sociocultural va acollir l'exposició 'República i Cinema' per a seguidament a la Sala Almudena Grandes, projectar la pel·lícula 'Tierra y Libertad' amb la presència de l'actriu protagonista, la valenciana Rosana Pastor.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, i la regidora de cultura, Eva Santafé per part de la corporació municipal i dels integrants de l'associació cultural.

Entre ells el seu president, Rafael Desco, la seva vicepresidenta, Conxa Delgado i per part de la junta directiva, Pascu Martinez i Pura Peris, que es va encarregar de la presentació de la protagonista i del petit diàleg amb el públic després de finalitzar la sesion de cinema.


Justament pel seu tema central en aquesta edició, el cinema, Pedro Uris ha sigut l'encarregat de la selecció de les pel·lícules que abordaran de nou la 'República', amb projeccions el pròxim dijous 18 i el divendres 19 a l'Eliana, de les cintes 'El Maestro que prometió el mar' i 'Algo queda' respectivament.

Publicidad