Càlid i emotiu homenatge pels caiguts al front i per la pau a l’Eliana.

Noticias
Fuente

La iniciativa del Centre d’Estudis Locals per la pau, va reunir un any més, al cementiri de l’Eliana a familiars, veïns, associacions representants de la corporació municipal del Psoe i del Pp, pels caiguts al front, per la pau i en contra de les guerres amb una sentida ofrena floral en honor als veïns caiguts del nostre poble.

Conduït per Pura Peris, de la junta directiva del CEL, durant l’acte es van llegir una curada selecció de poemes realitzada per Javier Soria, que van ser llegits pels també membres de l’entitat, Víctor Iñúrria, Conxa Delgado, Pura Peris i Pascu Martínez.

La magnífica veu de la soprano Neus Fuster i del formidable acordió del professor Pau Barberá va constituir l’homenatge musical. Transcorregut el mateix familiars i veïns van dipositar les seves flors en record dels seus familiars desapareguts al front i els components del Centre d’Estudis Locals juntament amb l’alcalde i la Corporació, van fer l’ofrena floral que va posar el punt final a aquesta celebració.

El President del CEL va aprofitar la ocasió per agrair a totes les persones asistents a les qui han fet possible l’acte. Tanmateix va anunciar els propers actes del CEL, el proper divendres, 3 de novembre, la inauguració de l’exposició “Patrimoni contra les cordes” al Nou Espai del centre Sociocultural i la 'Setmana de les lletres Valencianes' el proper 20 de novembre.

A l’acabar l’acte el President del CEL, Rafa Desco, va anunciar la convocatòria d’una concentració contra la guerra a Palestina a la plaça del País Valencià, el proper 9 de novembre a les 19 hores, concentració per a la qual fa una crida a totes les associacions del poble i totes les persones que individualment vulguen acompànyar-los.

Publicidad