El Diluvi tancarà les Trobades en Valencià a l'Eliana

Noticias
Fuente

L'Eliana serà, el pròxim 6 de maig, la seu de les Trobades d'Escoles en Valencià 2023 de Camp de Túria per a les etapes d'Infantil i Primària. La trobada, organitzada per Escola Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament, comptarà amb l'actuació del grup de folk modern que fusiona cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional i d'arrel valenciana, El Diluvi.

La cita serà a la vesprada en plaça d'Europa i tindrà tallers d'associacions, centres escolars i institucions públiques i amb actuacions d'agrupacions locals. Després del concert, el sopar popular donarà pas a la cloenda amb un tradicional correfoc.

Enguany, sota el títol 'Recuperem el verd amb Carme Miquel' estaran dedicades a aquesta mestra, escriptora, ecofeminista i activista per la llengua i buscaran ser una anomenada a l'acció i un cant a l'esperança en la recuperació de la consciència ecologista a través de l'educació.

L'edil d'Educació, Eva Santafé, ha convidat a les famílies elianeres a participar de la trobada comarcal que promourà valors com la sostenibilitat, l'amor pel nostre territori i la defensa de la llengua pròpia.

Publicidad