El Centre d’Estudis Locals organitza la  XII Setmana de les Lletres Valencianes 2021.

Noticias
Fuente

Després de l'aturada per la pandèmia, l'entitat torna a celebrar un dels seus esdeveniments més significatius enguany en la companyia de la ‘Jam Poètica de l'Eliana’, amb la qual pretén rendir un merescut homenatge als poetes valencians pertanyents a la coneguda com la 'generació segrestada', formada per autores i autors nascuts a partir dels anys 40.

 Així el pròxim 20 de novembre, a les 12.00h, el  parc de la Pineda acollirà una lectura pública de les i els poetes valencians pertanyents a aquesta generació, en la qual representants del teixit associatiu del poble llegiran diferents poemes d'aquests autors contemporanis.

A més, el dilluns 22 a les 19.00h en el Centre Sociocutural,  tindrà lloc la conferència ‘Uns entre tants, de Vicent Estellés a la generació dels 80’, a càrrec del poeta, filòleg i professor de valencià, Lluis Roda i Balaguer. Aqueix mateix dia s'inaugurarà també l'exposició que amb motiu de la XII Setmana de les Lletres  Valencianes, romandrà oberta fins al 3 de desembre.

Publicidad