Els Verds fan públiques les accions relatives a les peticions ciutadanes

Noticias
Fuente

COMUNICAT

D’acord amb el compromís assumit, des del Els Verds hem decidit fer públiques les nostres accions en relació a totes les qüestions que des de la ciutadania ens feu arribar... donat que allò que no es conta no es port conèixer... al temps que ens posem a la disposició de totes les persones que així ho consideren (via facebook, instagram, tuiter, mail Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.).

Així, el passat 5 de juliol els Verds vàrem presentar dos escrits a l’Ajuntament per tal de que foren contestats al plenari de finals de juliol o, si més no, ens arribe algun moment la contestació. Els escrits versàven sobre dos aspectes que al plenari van ser tractats: la situació dels actes violents sobre els gats i la no previsió de fer accessibles les voreres al temps que s’està procedint a la seua renovació. Esperem que l’Ajuntament prenga mesures i tal com li varen contestar al nostre company que va fer la pregunta en el plenari, es tinguen en compte les qüestions plantejades i prompte contem amb un grup d’accessibilitat que treballe per una ordenança integral d’accessibilitat per fi. Un esborrany tenen al calaix des de 2015 que va ser el.laborat en el si de la coalició electoral Sumem per l’Eliana en la que els Verds en formàrem part en la passada legislatura. 

Sintèticament les qüestions plantejades van ser: 

1.  Accessibilitat: 

Els verds volem saber si des de la Regidoria competente o, en el seu cas, des de Alcaldia, s'han donat les instruccions oportunes a l'empresa perquè aquesta renovació de voreres siga accessible, tal com prevuen les normes d'accessibilitat, o per si el contrari , es preveu simplement fer un rentat de cara, obviant les necessitats del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

Per tot l'exposat, SOL.LICITEM

Que es tinga aquest escrit per presentat.

Que ens informen, així com s’informe a la ciutadania, de quines són les actuacions que pretenen dur a terme, en les obres que ja están realitzant-se i en les obres futures per aconseguir que totes les voreres que hagen i vagen a estar estat objecte de restauració, incorporen les mesures de supressió de barreres arquitectòniques, incloent aquelles que per oblit o desinterès hagin finalitzat les seves obres sense haver realitzat la supressió de les barreres arquitectòniques (eliminació de vorades i rampes a cota zero, amb sòl tàctil per a persones invidents).

A més demanem que en aquests passos rebaixats, es pinte a la calçada el corresponent pas de zebra, per advertir els conductors del risc d'atropellament, així com la prohibició d'estacionament en aquest lloc.

Per últim des de Els verds anunciem la nostra disposició per al que necessiten, en relació a aquest assumpte i a qualsevol altre en el que la nostra col.laboració es considere.

2. Sobre violència sobre els gats. 

Des de Els Verds volem manifestar el mes enèrgic rebuig contra aquestes actuacions incivilitzades i mostrar el nostre suport a totes les actuacions que desde Feliana i des de l’ajuntament es vagen a fer per evitar noves agressions.

Publicidad