El “Voluntariat pel valencià” arranca amb 35 participants

Noticias
Fuente

El dissabte 25 de novembre a partir de les 10:30 del matí en el saló de plens de l'Ajuntament de l'Eliana es durà a terme la presentació dels voluntaris als seus respectius alumnes.

Un total de 14 voluntaris ensenyaran valencià a 21 alumnes inscrits, no obstant açò encara és possible acceptar a més voluntaris i estudiants per a formar part d'esta xarxa de voluntariat lingüístic que pretén donar protagonisme al valencià en el municipi. 

El voluntariat pel valencià consisteix en una sèrie de sessions en les quals persones de manera altruista i sense necessitat de requisit acadèmic estiguen disposades a ensenyar l'idioma a aquells veïns i veïnes que desitgen reforçar o practicar la llengua valenciana. El voluntariat pel valencià tindrà almenys deu setmanes de durada en les quals s'aconsella una sessió d'hora i mitja a la setmana. 

Esta iniciativa compta amb el suport de Escola Valenciana que posa a disposició, tant de voluntaris com d'alumnes, una sèrie de documents didàctics així com llibres de relats curts en valencià i altres materials d'utilitat per a ensenyar la llengua.

Des de l'Ajuntament animem a tots els habitants de l'Eliana a participar en el voluntariat. Encara eres a temps d'apuntar-te, tant com a voluntari per a ensenyar o com a alumne per a millorar el teu nivell, solament és necessari emplenar el formulari que adjuntem a continuació i dirigir-se amb ell a l'Ajuntament o a l'Escola de Formació d'Adults.

Publicidad