Finalitza el primer curs de valencià per als funcionaris de l'Ajuntament de l'Eliana

Noticias
Fuente

 

L'Ajuntament de l'Eliana a través de l’Oficina de Promoció de l'Ús del Valencià, ha programat el primer curs en este idioma per al personal de l'administració de la plantilla municipal. Les classes del curs han tingut lloc en l'Escola de Formació de Persones Adultes, entre el 8 d'abril i el 25 de maig, amb un total de 21 hores.

A l'acció formativa han sigut convocades un total de 46 persones funcionaris i funcionàries i el curs ha sigut impartit per Vicent Sorní Alfaro, mestre de reconeguda solvència i responsable de l'assignatura de valencià de l'Escola de Formació de Persones Adultes (EPA) del municipi.

La finalitat del curs ha estat millorar les capacitats orals i escrites en valencià del personal al servei de l'Administració local, per a garantir les exigències lingüístiques legals i socials, millorant la possible atenció a la ciutadania en la llengua que ho sol·licite. L'acte de clausura d'este primer curs tindrà lloc dimecres, 25 de maig. Al mateix, acudirà l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent i la regidora de Política Lingüística, Eva Santafé, els quals lliuraran els corresponents certificats d'assistència.

Publicidad