El CEL celebra els Premis CEL-Nit de Sant Elies 2015 a la Torre del Virrei

Noticias
Fuente

El 20 de juliol amb l'actuació musical de Carles Denia

Dilluns 20 de juliol, el Centre d'Estudis Locals (CEL) de L'Eliana, celebra en la Torre del Virrei la setena edició dels 'PREMIS CEL-NIT DE SANT ELIES'. Estos premis varen nàixer l'any 2008 amb la vocació de fer un reconeixement públic a totes aquelles persones, entitats o associacions que s'hagueren destacat en la tasca de "fer poble", per haver millorat la nostra convivència i/o haver conservat les nostres senyes d'identitat.

La vetlada, que començarà cap a les nou i mitja de la nit, consistirà en un sopar típic valencià (picoteig, pimentó amb tomaca, coquetes, beguda, gelat, dolços, licors...), el lliurament dels premis –enguany otorgats a Ràdio Túria i a la atleta Concha Montaner - i l'actuació musical de Carles Denia, un dels màxims exponents de la cançó tradicicional valenciana, que musicarà la nit amb el seu nou treball 'L'home insomne' que presentarà en primícia.

Els tiquets per al sopar-lliurament dels premis i espectacle costen 20 euros i tan sols 10 per a la gent que vullga assistir només al lliurament dels premis i a l'actuació musical de carles Denia el preu de les entrades es de 10 euros i l'accés al recinte serà a partir de les 23:00 hores. Les entrades es poden trobar al Bar Torrent, enviant un email al CEL (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) o telefonant al 678 57 80 17. El 16 de juliol finalitzarà el termini per a la venda de localitats.

Publicidad