Noticias
Fuente

El CEL celebra els Premis CEL-Nit de Sant Elies 2014 a la Torre del Virrei

José Antonio Vidal Castaño, Dolores Marco 'La Cabrereta' i Vivaleliana! arreplegaren els guardons

Passat 19 de juliol, la Torre del Virrei va acollir la setena edició dels 'Premis CEL- Nit de Sant Elies 2014'. Uns premis amb què l'associació cultural més important del municipi, reconeix cada any, des de 2008, a aquelles persones, entitats o associacions de la localitat, que han destacat en la tasca de fer poble, millorant la convivència o conservant les senyals d'identitat de l'Eliana.

L'historiador i escriptor José Antonio Vidal Castaño, primer director del Col·legi Públic Verge del Carme de L'Eliana, Lolín Marco Marimón - La Cabrereta-, autora dels "versets" del tradicional acte de "l'Encontre" de Setmana Santa en l'Eliana i, el portal web d'informació local, Vivaleliana!, guardonats enguany amb tan important distinció, van acudir a l'emblemàtica Torre del Virrei de l'Eliana, acompanyats de familiars i amics, a arreplegar els seus premis.

La Nit de Sant Elies, que commemora any rere any el Centre d'Estudis Locals entorn de la data més pròxima al 21 de juliol, dia del sant, va estar presentada per Paco Coll i Pascu acollint prop de 200 persones que van concórrer en la Torre per a degustar un autèntic "sopar valencia" i escoltar l'excel·lent actuació musical 'CANT DE CANTS', en la portentosa veu de Josep Aparicio, 'APA'. Sopar i actuació no va deixar indiferent a ningú. Els asistents van disfrutar junt amb els guardonats d'un vetlada especialment acollidora i feliç en un dels marcs joia de la nostra localitat, la Torre del Virrei, patrimoni i contenidor cultural de l'Eliana.

Durant l'acte, els premiats van pronunciar paraules d'agraïment cap al Centre d'Estudis Locals, per la seua labor, i van destacar al poble de l'Eliana com una localitat diferent, bona, acollidora, solidària i sobretot, preocupada per conservar el seu patrimoni i senyals d'identitat. Després de l'arreplega dels premis i abans de l'actuació musical, Salva Torrent, president del Centre d'Estudis locals i l'alcalde de L'Eliana, José María Ángel, van pujar a l'escenari, i van reconéixer amb les seues paraules, el significat que per a L'Eliana ha tingut el treball realitzat pels tres guardonats.

Fotos: Pili Soler, Manolo Villada, José Luis Coll y Vivaleliana!

Publicidad