Noticias
Fuente

Inauguracióde la setmana-exposició

'10 Anys de CEL a L'Eliana'

El dimecres a les 19:30 h. al Centre Sociocultural

El 15 de febrer de l'any 2003 es va signar al nostre poble l'acta fundacional del Centre d'Estudis Locals (CEL) de L'Eliana, una associació que va nàixer amb la voluntat d'inaugurar una nova etapa d'investigació, recuperació i divulgacióde la història, la cultura i la memòria del nostre poble.Enguany, doncs, complixen 10 anys i per a celebrar-ho han organitzat la setmana '10 Anys de CEL a L'Eliana', unasetmana carregada d'actes i d'activitats i que volen compartir amb tots els veïns. Del 24 d'abril al 2 de maig t'esperen al Centre Sociocultural, on ens mostraran qui son, que fan i que és el que volen ser.

Este dimecres, 24 d'abril a les 19:30 hores tindrà lloc la inauguració de lasetmana-exposició - amb l'actuació de 'La Coraleta' y la degustació d'un vi d'honor i el pròxim divendres 26 l'acte de presentació del llibre de fotografies antiguesdel nostre poble 'L'Eliana, un trajecte vital'.

Com tota associació cultural, la força de la seua activitat radica en el capital humà. Salva Torrent comenta que "amb motiu dels 10 anys d'existència el CEL de L'Eliana s'ha proposat la captació de nous socis entre els veïns". Una acció que requerix un mínim esforç econòmic: "Son 15 Euros a l'any i l'objectiu és arribar als 100. Una meta fàcil d'aconseguir si tenim en compte que L'Eliana és un poble compromès". Si t'interessa associar-te al CEL només has d'acostar-te al Centre Soci Cultural , durant la Setmana dels 10 Anys del CEL, o consultar la seua pàgina web, i omplir amb les teues dades el butlletí d'inscripció.


Publicidad