El Centre d’Estudis Locals de l'Eliana comuniquen els Premis Sant Elies 2024

Noticias
Fuente

La Carxofa que el Centre d’Estudis Locals de l'Eliana atorga cada any durant la ‘Nit de Sant Elies’ per a guardonar als veïns, associacions, col·lectius o entitats del nostre poble per a reconéixer la seua trajectòria, dedicació i esforç per a influir positivament en la tasca de ‘Fer Poble’ en escenaris diversos com les festes, la cultura o la política, han arribat a la seua quinzena edició.

Així este 2024, el dissabte 20 de juliol, ‘Nit de Sant Elies’, els guardons han recaigut en: 

Pura Peris i García, per la seua dedicació i per la seua  tasca en el món educatiu, en el món de la justícia, de la cultura, de la política en el món feminista i en el món associatiu del poble de l’Eliana.

En Amadeo Marco i Aguilar, per la seua dedicació, contribució i participació en esdeveniments importants del nostre poble tant lúdics/festius, culturals o polítics.

En l'Associació Cultural Folklòrica ‘La Llauradora’de l'Eliana’, per ajudar a recuperar i preservar la cultura popular, les tradicions i l les senyes d’identitat de l'Eliana.

L'acte oficial de lliurament dels ‘Premis Sant Elies’, tindrà lloc a la Torre del Virrei del nostre poble, proper dissabte dia 20 de juliol, a les 21.00 hores.

Allí és farà un sopar i la cerimònia de lliurament que finatlizarà amb l'actuació musical del grup ‘La Rondalla’, música d’arrel tradicional valenciana.

Enhorabona!

Publicidad