La nova agrupació vocal 'Dissonants' celebra el seu primer concert nadalenc a L'Eliana

Noticias
Fuente

DISSONANTS, la nova agrupació vocal de l'Eliana recentment constituïda com a associació cultural musical, celebra dimarts que ve, 27 de desembre, el seu primer concert nadalenc titulat 'Un nadal amb Dissonants'. L'esdeveniment tindrà lloc a les 19.00 al carrer Verge del Carmen de l'Eliana a l'altura de la terrassa del restaurant La Pedrera.

L'associació elianera, formada únicament per dones, dedicarà els seus esforços a tocar tots els pals de la cultura popular musical amb concerts  temàtics dirigits a tota mena de públic. Entre els objectius de les seues actuacions destaca la promoció i ús de la llengua valenciana així com la cultura i tradicions del País Valenciá, la defensa dels drets humans i la solidaritat. Encara que acaben de formar-se com a agrupació, les seues components - 20 xiques - tenen ja una dilatada experiència vocal, coral i musical que pretenen potenciar en aquesta decidida nova aposta cultural.

DISSONANTS cantarà amb molta il·lusió nadales el dimarts 27 de desembre a les 19.00h davant la terrassa del restaurant la Pedrera, situat en el Núm. 15 del carrer Verge del Carmen, un lloc amb molt de significat per a elles ja que després de la gestació del grup el local va ser el seu lloc d'assajos i la seua casa amb les portes sempre obertes. Tal com expliquen en la seua invitació en aquest concert "Cantarem al carrer del nostre poble amb una mica de fred però amb la convicció que omplirem les vostres ànimes de calidesa al mateix temps que us desitjarem a totes i tots un bon Nadal".

Entre les seues activitats recents DISSONANTS va cantar el passat 25 novembre durant la 'Nit Violeta' en l'acte reivindicatiu en contra de la Violència de Gènere, organitzat per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament, que els va servir com a carta de presentació. Així mateix els cantants van realitzar a la fi de novembre amb motiu de Santa Cecília i la Setmana de la Música a l'Eliana la cantanta 'LA VACA FLORINDA' en el CEIP Verge del Carme del nostre poble. Una actuació dirigida al públic infantil que va reunir xiquets, xiquetes i mestres del cicle infantil entorn d'una posada en escena en la qual a més de cantar, van actuar i van ballar amb un preciós decorat realitzat de manera manual per persones amb diversitat funcional de la Fundació Valenciana AFIM.

Dimecres que ve, 4 de gener, DISSONANTS tornarà a cantar durant la jornada de portes obertes de 'L'ElianaVOl' amb motiu del rasclet nadalenc que l'organització realitzarà en el Centre de Voluntariat de l'Eliana al costat de l'estació del metro. 

Publicidad