La nove.la 'El viatge de Marcos' d'Óscar Hernández Campano ara en Valencià

Noticias
Fuente

 

(Mira el video bajo el artículo)

El autor del "El guardián de los secretos” ara apareix a la nostra llèngua gràcies a la acurada traducció del doctor Josep Ramon Garcia i Ibáñez, professor de llèngua i literatura.

Este llibre va guanyar el premi Odisea de literatura en 2002 i des d'aleshores ha tingut molt d'èxit i nombroses edicions. La novel·la narra les memòries del primer amor de Marcos, un home de mitjana edat que durant el seu trajecte en tren cap al poble de La Mancha on estiuejava de jove, recorda l'ultim estiu que hi va anar, un estiu durant el qual va conèixer l'amor, el sexe, l'amistad, però també la intolerància, l'odi i la mort.

"El viatge de Marcos" es en paraules del professor de la Universitat Complutense de Madrid i escriptor, Ramón Martínez, “un llibre canònic que va marcar un abans i un després en la literatura amb personatges lgtb al nostre país”.

La presentació del llibre tindrà lloc aquest dijous 24 de maig en la sala debat ‘Pep Torrent' del Centre Sociocultural a les 19.00h. L'autor estarà acompanyat pel traductor i per l'editor d'Alupa Editorial, Robert March.

Publicidad