Maig, un mes molt especial per la Unió musical de l'Eliana

Noticias
Fuente

Altes concerts que cel.lebraran les agrupacions de la UNIÓ MUSICAL L'ELIANA son: 

-  Día 5 de maig, Festival de Bandes de Música on actuarán la Banda de la Societat Musical de Massalfasar i la Banda de la Unió Musical L’Eliana a l’Auditori del Centre Soci cultural a les 19’00 h. Les dues bandes interpretaran les obres que presenten al 42 Certamen de Bandes de la Diputació de Valencia.

- Dia 6 de maig, l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical L’Eliana fara el concert de “Retrobem la Nostra Música” a la Casa de la Música a les 12’00 h.

- Día 9 de maig, el grup de guitarres, grup de corda i grup instrumental del alumnes de l’escola de música de la Unió Musical actuarán a l’Espai Al tall a les 19’00 h. en conmemoració del Dia Europeu.

- Dia 20 de maig, la Banda Simfònica participarà al Certamen de Bandes de Música al Palau de Música de Valencia a partir de les 17’00 h. 

- Día 26 de maig,  la Banda Simfònica participarà a l’acte organitzat amb motiu del 50 aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana al Mestalla. En este acte participarán uns 40.000 músics de totes les Societats Musicals.

 ESCOLA DE MÚSICA. CURS 2018-19

ALUMNES DE NOU INGRÉS EN L'ESCOLA
• ENSENYAMENTS MUSICALS I ELEMENTALS. El període de preinscripció per als alumnes nous que desitgen accedir a l'escola de música serà del 2 al 11 de Maig.
• ENSENYAMENTS PROFESSIONALS. El període de preinscripció per als alumnes que vulguen realitzar l'accés a Ensenyaments Professionals serà del 25 al 29 de juny.

ALUMNES DE L'ESCOLA
• Els alumnes que estan cursant preparatori i iniciació adults han de realitzar la matrícula de l'instrument que vulguen triar per al pròxim curs, del 28 de maig al 8 de juny. Les places oferides de cada instrument es publicaran previ al període de matrícula.

Les preinscripcións es podràn realitzar en horari d'oficia (de dilluns a divendres de 16’30 a 20’30 h.) o emplenant el formulari que figura en la nostra pàgina web:www.uniomusical-leliana.es 

ENSENYAMENT MUSICAL QUE S'IMPARTEIX EN L'ESCOLA


- SENSIBILITZACIÓ MUSICAL (6 MESOS A 4 ANYS)
- JARDÍ MUSICAL (1º i 2º curs). 
- PREPARATORI O INICIACIÓ ADULTS
- ENSENYAMENTS ELEMENTALS 
- ENSENYAMENTS PROFESSIONALS 1º, 2º, 3º I 4º
- AGRUPACIÓ DE CÀMERA
- INFORMÀTICA MUSICAL
- INICIACIÓ Al JAZZ
- MÚSICA I HARMONIA MODERNA
- MUSICOTERAPIA: és una teràpia en la qual s'usa la música i els elements musicals amb la finalitat de millorar la comunicació i l'aprenentatge. La teràpia està dirigida per un musicoterapeuta especialitzat per a restaurar, mantenir i incrementar la salut mental o física.Les classes poden ser: MUSICOTERAPIA CLÍNICA, MUSICOTERAPIA PRENATAL, MUSICOTERAPIA BEBÈS DE 0 A 6 MESOS i MUSICOTERAPIA ADULTS.

Les ESPECIALITATS INSTRUMENTALS que s'imparteixen són les següents:
- Canto (clàssic i modern) i Rehabilitació vocal
- Repertori
- Instruments de Corda: Baix elèctric, Contrabaix, Guitarra (Clàssica , flamenca i elèctrica), Viola, Violí, Violoncel i Instrument de pua
- Percussió.
- Piano, Acordió i Arpa.
- Vent-Fusta: Clarinet, Fagot, Flauta, Oboè, Saxofoó i Dolçaina
- Vent-Metall: Bombardi, Fliscorn, Trombó, Trompa, Trompeta i Tuba.

NOVES DISCIPLINAS: Arpa i Rehabilitació vocal (per a tots aquells amb problemes vocals que sàpien o no sàpien música)

MÉS INFORMACIÓ:  UNIÓ MUSICAL L’ELIANA   C/ BEGOÑA, 1 - 46183 L’ELIANA. TELF. 96 165 55 55 / 691 089 062 

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. : http://www.uniomusical-leliana.es

BONA MÚSICA PER A TOTS!

UNIÓ MUSICAL L’ELIANA

Publicidad