El Cor de L'Eliana crea la seua 'Escoleta'

Noticias
Fuente

L'Escoleta del Cor de l'Eliana naix per donar continuïtat a un projecte que va iniciar ja fa més de 15 anys Juli Hurtado i Llopis, director i fundador del Cor de l'Eliana, per fer arribar la música a les persones més joves mitjançant el joc, la dansa i els diferents aspectes del cant coral. Es tracta de crear un espai obert per a tots els xiquets i les xiquetes, joves i adults que vulguen gaudir amb la música, treballant amb diferents ritmes, cultures i llengües.

Així doncs, es pretén iniciar un grup juvenil i un altre infantil que junt amb el Cor de l'Eliana (cor d'adults) funcionen de forma col·lectiva a través de concerts i plans de treball i que puguen servir de pedrera establint continuïtat entre ells. Els assajos seran dilluns de vesprada a LaKq i estaran dirigits per Neus Fuster i Corral, Clara Martínez i Delgado i Júlia Navarro Navarro.

Pots informar-te pots acudir proper dilluns 16 d'octubre de 17:30 h a 19:30 h a LaKq (C/ General Pastor, núm. 34) o contactar amb ells a través del correu (escoletadelcordeleliana@gmail.com) o del Facebook del Cor de l'Eliana.