La Trobada de Coraletes 'Juguem Cantant' arriba a l'Eliana

Noticias
Fuente

Xiquets i xiquetes entre 4 i 7 anys, de diferents corals valencianes i catalanes -comarca del Tarragonés- faran una trobada coral a l’Eliana proper diumenge, 24 d'abril, a l'Auditori Municipal. Al voltant de dos cents coralistes a l’escenari ens oferiran la cantata: “Abay i Altea”, amb música original de Josep Lluís Valldecabres amb la participació de la Escola Coral de l'Eliana.

El JUGUEM CANTANT és una trobada de cors organitzada pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya-SCIC. En aquesta trobada es reuneixen corals infantils de diferents parts de Catalunya, València i les Illes Balears (entre 250-300 cantaires), organitzades per grups comarcals. Enguany la Escola Coral del Cor de l’Eliana seràn els amfitrions i organitzadors junt a l’Escola Coral del CEIP Vicente Gaos de València. La cantata serà una recopilació de temes infantils de poemes de Marc Granell i Olga Xirinacs (entre altres) amb música de Josep Lluís Valldecabres, reconegut compositor i director Valencià.

L’objectiu de l’activitat és, com no, gaudir de la música de manera col·lectiva, cantant una cantata “ABAY I ALTEA”, tots junts i passar un cap de setmana d’activitats lúdiques per tal d’unir música i diversió. 

Publicidad