Tot a punt per a la celebració de les Festes de Sant Vicent Ferrer de l'Eliana

Noticias
Fuente

Amb l'arribada del mes d'abril l'Eliana prepara les festes per la Festivitat de Sant Vicent Ferrer amb una completa programació per a grans i xiquets dedicada al Sant. Ofrena de flors, música, jocs infantils i xocolatà són només algunes de les activitats que ja són a punt per a  tots els veïns de l'Eliana i que pots consultar ací. 

PROGRAMACIÓ SANT VICENT FERRER DE L'ELIANA

El diumenge, 3 d'abril, a les 11:55 h. en la parroquia de Ntra. Sra. del Carme tindrà lloc la ofrena de flors e imposició de la medalal del Altar de l'Eliana a l'OFRENA DE FLORS E IMPOSICIÓ DE LA MEDALLA DEL ALTAR DE L´ELIANA” a la imatge principal de Sant Vicent Ferrer. A continuació misa a càrrec del Retor i Consiliari Salvador Valls i Botella, i els cantics del grup Áurea Alba amb Silvia Ferri, i Margarita Huch acompanyades per Mara Alvárez al piano.

El dilluns, 4 d'abril, Festivitat de Sant Vicente Ferrer els actes es traslladen a Valencia per a participar en la ofrena floral de tots els Altars i les Associacions vicentines a les 12:30 h. El recorregut será per els carrers de San Vicente Mártir, plaça de la Reina, Paz, per a terminar en el carrer de la Mar, a on se troba la Casa Natalici del Sant, popularment coneguda com “El Pouet”. A les 19:00 h, processó general que eixirà des de la porta barroca dels Ferros de la Catedral de Valencia i discorrerà pel centre antic, fent tres estacions en lugars vicentins com el Convent de Santo Domingo, la Casa Natalici i la Pila Batismal del Sant en la parroquia de San Esteban. La processó entrarà de nou en la Catedral per la Porta Románica. * Poden participar, tant en l´OFRENA FLORAL com en la PROCESSÓ, tots els veins de l'Eliana.

El dissabte, 9 de abril, de nou a l'Eliana tindrà lloc en la plaça de l'esglesia jocs unflables infantils de 11:00 a 14:00 i de 16:30 a 18:30 hores.

A les 12,30 horeres, concert musical a càrrec de ASILVESTRADOS en la Plaça del País Valencià.

A les 18 hores: Al costat de l´Ajuntament, berenar, xocalatà en bambes fins no deixar res, per a xiquets i “no xiquets” de l'Eliana.

El diumenge, 10 d'abril, a les 11:30 hores, actuació de TIO FREDO en la colaboració de JUANJO RUIZ a la Plaça del País Valencià.

A les 12:45 hores: A les portes de la nostra parroquia, concentració dels xiquets-actors i acompanyament, volteig de campanes, disparà de traques i “PASSACARRERS” pel centre de l'Eliana, acompanyats pels “dolçainers i tabaleters”.

A les 13 hores: Front de l'Ajuntament, representació del “MILACRE” a càrrec dels xiquets-actors de l´Altar de Sant Vicent Ferrer de Meliana. El títol del Miracle que es representarà es l'Àngel de l'Apocalipisis. El seu autor es Rafael Melià Castelló i té com a directors a Vicent Roig Esteve, Lola Ros Casares i Vicent López.

Pots acompanyar a la Clavariesa Major de Sant Vicent Ferrer, Maria José Monzo, i a l'altar Vicentino de l'Eliana. Contacta en el 610 237 332.

Publicidad