COMPROMÍS recolza el govern municipal de l’Eliana en la seua denúncia davant Fiscalía i el Jutjat pel colector del Barranc del Mandor

Noticias
Fuente

El Grup Municipal COMPROMIS per l’Eliana dona el seu suport a les denúncies presentades pel govern municipal davant la Fiscalía i el Jutjat, amb motiu del risc permanent que per les persones i les infraestructures del Municipi suposa l’estat del colector d’aigües del Barranc del Mandor i la manca d’activitat per part de la Confederació, propietària i responsable de les instalacions.

COMPROMIS entén que les administracioins públiques deuen de col.laborar per cumplir la seua funció, que és atendre les necessitats dels ciutadans. I si és el cas de que alguna no atén les seues obligacions, és la més propera als veïns, és a dir l’Ajuntament, qui té que prendre la iniciativa, i denunciar com ara.

Es per això matéis, que COMPROMIS per l’Eliana anima el govern municipal a actuar amb la mateixa contundència en el cas de la planta desnitrificadora d’aigua, una infraestructura imprescindible per què tots els veïns pugam beure aigua potable, sense les restriccions actuals establertes per la OMS (Organització Mundial de la Salut), i que cada veï pot llegir en la seua factura.

La planta està acabada i no funciona per una disputa económica. COMPROMIS entén que la salut de les persones està per damunt dels diners i encoratja el govern municipal a que conmine el Ministeri a donar aigua ajornant les discusions econòmiques a la negociación, el jutjat o un arbitarge.

Publicidad