Noticias
Fuente

El CEL celebra els Premis CEL-Nit de Sant Elies 2014 a la Torre del Virrei

Vivaleliana! rep un dels premis d'esta important associació de l'Eliana

El dissabte, 19 de juliol, el Centre d'Estudis Locals (CEL) de L'Eliana, celebra a la Torre del Virrei la setena edició dels 'PREMIS CEL-NIT DE SANT ELIES'.Aquestos premis varen nàixer l'any 2008 amb la vocació de fer un reconeixement públic a totes aquelles persones, entitats o associacions que s'hagueren destacat en la tasca de "fer poble": a tots aquells que s'hagueren distingit per haver millorat la nostra convivència i/o haver conservat les nostres senyes d'identitat.

La vetlada, que començarà cap a les nou i mitja de la nit, consistirà en un sopar típic valencià (picoteig, pimentó amb tomaca, coquetes, beguda, gelat, dolços, licors...),el lliurament dels premis i l'actuació musical de JOSEP APARICIO,"APA", un dels grans "cantaors" del nostre País. Una veu portentosa al servei del Cant d'Estil i de qualsevol pal de la música tradicional valenciana. Apa, fem defensor d'un cant viu i renovat, ens presenta, en companya del seu grup musical, l'espectacle "CANT DE CANTS", una autentica fusió dels nostres cants tradicionals amb altres aires musicals.

Els premiats d'enguany són:

- José Antonio Vidal Castaño, don José, fou mestre i primer director del Col·legi Verge del Carme.

- Lolín Marco Marimón, persona encarrageda d'ensenyar als nostres xiquets i xiquetes els versets del dia de l'encontre, una de les tradiciones més arrelades al nostre poble.

- Vivaleliana!, portal web, per la seua contribució en favor de la promoció i cohesió comercial, social, esportiva i cultural del nostre poble.

Els tiquets per al sopar-lliurament dels premis i espectacle (20 euros adults, 10 euros xiquets) es poden adquirir:

.- Al Bar Torrent.

.- Fent la vostra reserva mitjançant l'enviament d'un correu electrònic al CEL (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.), o telefonant al 678 57 80 17 (Janto).

.- I al despatx de Salva Torrent (Assessoria Torrent) pels matins, de 9:00 a 14:30 hores.

Per a la gent que vullga assistir només al lliurament dels premis i a l'actuació musical de Josep Aparicio "Apa" hi han entrades (preu 10 euros) que es poden adquirir o fer la vostra reserva en els llocs abans esmentats. S'informa que l'accés al recinte per aquestes entrades serà a partir de les 23:00 hores.

Us demanem, per favor, que compreu les entrades o feu les vostres comandes, abans del 16 de juliol, dia en qué finalitzarà el termini per a la venda d'entrades.

Publicidad