Noticias
Fuente

L'Eliana celebra diumenge 11 de maig el Gran Dia del Llibre a la Plaça del País Valencià

Homenatge a l'escriptor colombià Gabriel García Márquez

L'Ajuntament de L'Eliana celebra el Dia del Llibre amb una gran varietat d'activitats que inclouran l'exposició de treballs del Primer Concurs escolar de Punts de lectura, tallers d'oficis artesans del llibre i literaris sobre la figura de García Márquez, lectures col.lectives, exposició i venda de llibres, entrevistes a escriptors de l'Eliana, recital de poesia, exposició d'escultures i música, entre altres.

Les regidories d'Educació i infància i de Cultura, ha comptat enguany amb la col.laboració dels centres educatius públics, l'IES L'Eliana, l'Escola de Formació d'Adults, LaKq, i la biblioteca, així com col.lectius culturals com ara el Club de lectura, la Jam poètica, la Unió musical, el col.lectiu d'escultors 'alCubo' i les llibreries del municipi, per a celebrar, tots junts, el Dia del Llibre.

L'esdeveniment se celebrarà a la Plaça del País Valencià entre les 10:30 i les 14:00 h. del proper diumenge 11 de maig i s'iniciarà amb un homenatge a l'escriptor colombià Gabriel García Márquez. Una comitiva cívica -a la que poden sumar-se quantes persones ho desitgen- eixirà des de la pròpia Plaça cap a l'Espai Vicent Tarrazona per llegir allà un fragment de 'Cent anys de Solitut'. A més es dipositarà un ram de flors grogues –les flors preferides de l'autor- al 'banc literari' que porta el nom de l'escriptor al parc. El Gran Dia del Llibre continuarà a les 11:00 hores i durant tot el matí a la Plaça del País Valencià.

Publicidad