Al Tall dona el seu comiat a L'Eliana després de 38 anys

Noticias
Fuente

Al Tall dona el seu comiat a L'Eliana després de 38 anys de trajectòria

Concert dins del festival 5 Segles de Música

Una carrera de quasi quatre dècades amb un repertori musical de fusió de músiques actuals i tradicionals. Temes divertits, també desenfadats i inclús tendres, que conviuen amb cançons reivindicatives, de lluita i d'un fort compromís social. El grup valencià 'Al Tall' dona el seu comiat després de 38 anys dedicats a la música tradicional i L'Eliana va ser testimoni d'un dels seus últims concerts dins del Festival 5 Segles de Música.

El public va cantar les cançons de tota una vida al ritme d'instruments tradicionals com les dolçaines, el saxo, les flautes dolços i travesseres, l'acordió, les guitarres acústiques i elèctriques, les guitarrasses, la bandúrria, el llaüt, el davall elèctric, els teclats, la bateria, lespercussions, l'arxillaüt o el busuki.Dèsset cançons que van servir perquè els assistents s'alçaren de les butaques i començaren a formar filaes mores i gaudiren tots plegats de la música tradicional que el mateix grup ha qualificat de preciosa i calent. Una música que funciona perfectament per a expressar els seus sentiments i per a dir qualsevol cosa que passa en la seua vida. A més el grup va tindre una distinció especial al dedicar-li una de les cançons del repertori 'Liberanos Domine' al membre del CEL Lluis Andrés i a la seua esposa.

L'Auditoride L'Eliana ple de gom a gom va rebre als components de 'Al Tall' - Vicent Torrent, Manolo Miralles, Jordi Reig, Enric Banyuls, Maribel Crespo, Xavier Ahuir i Robert Moreno - en un concert que estem segurs que molts dels assistents mantindran en el seu record per sempre.

Publicidad