Noticias
Fuente

Levante TV entrevista a les Falleres Majors de L'Eliana

El programa s'emet proper dimecres 13 de març a les 21:30 h.

Com ja és tradició des de fa alguns anys, les falleres majors de totes quatre Falles elianeres d'enguany, acompanyades pel vicepresident de la Junta Local i Regidor de Festes Enrique Martínez, visitaren, passat dimecres 26 de febrer, el plató del programa "Tot és festa" de Levante TV. Les huit van ser entrevistades pel conductor del programa, Jaume Bronchud, i el seu equip de col.laboradors.

"Tot és festa" aborda temes d'interés sobre la cultura popular valenciana, el seu calendari festiu i els seus protagonistas. Entre l'1 i el 19 de març emitix diàriament una sèrie de programes especials amb totes les notícies i esdeveniments relacionats amb les Falles 2014, amb connexions en directe, resum d'actes, gales...

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament, conscient de la importància que el col.lectiu faller té a l'Eliana -superant les mil de persones- recolza la seua tasca i facilita el desenvolupament i la difusió del treball d'aquest col.lectiu.

D'aquesta manera, les falleres majors de l'Eliana tingueren l'oportunitat de fer un recorregut pels actes més significatius que se celebraran els pròxims dies a cadascuna de les seues Falles, convidant a tothom a asistir-hi i transmitint la seua il.lusió per estes festes i que tants esforços guarden al darrere. La intervenció de les falleres majors s'emitirà a Levante TV proper dimecres, 13 de març, a partir de les 21:30 hores.

A més, els resums dels principals actes fallers de l'agenda comuna de l'Eliana també es podran veure al Facebook de Levante TV. La Gala Fallera, celebrada a l'Auditori Municipal, passat dissabte 28 de febrer, ja es pot veure en video a: http://videotecahtm15.es , des del 3 de març, en la segona part del programa.

Publicidad