El que sap, sap...

El Aguijon
Fuente

No m'estranya que el PP vulga dur endavant la reforma de la Hisenda Local per posar al cap dels Ajuntaments als seus Alcaldes.. de fet, segons la Conselleria d'Educació son els Ajuntaments els que han decidit en Nàquera i l'Eliana suspendre les classes d'avui! Sra. Català que encara no toca!! que són els equips directius els responsables de decidir si suspenen o no las classes davant de possibles perills per als alumnes, això si, evidentment assessorats per les autoritats competents en aquest cas per policia local i bombers que a més donen part, com no podia ser d'altra manera, a l'Ajutament respectiu.

No m'estranya que l'educació vaja de mal en pitjor si la Conselleria responsable d'organitzar, estructurar i gestionar el nostre sistema educatiu no té ni tan sols clar l'orgranigrama de centres. I com es què dic açó, doncs mireu vos passe el comunicat de l'agència EFE:

"Valencia, 22 sep (EFE).- La intensa tormenta caída en las últimas horas en la Comunitat Valenciana ha provocado la suspensión de las clases en el Instituto de Educación Secundaria de L'Eliana y el colegio público CEIP Emilio Lluch de Náquera, ambos en la provincia de Valencia, según ha informado a EFE la Conselleria de Educación.

Las precipitaciones han provocado la entrada de agua en varias aulas de estos centros, por lo que se ha aconsejado el cierre y la suspensión de clases, según las mismas fuentes.La medida ha sido solicitada por los ayuntamientos de l'Eliana y Náquera, después de que la Policía Local haya inspeccionado los centros y comprobado la situación de las aulas"

Res que qualsevol dia veiem en l'Eiana a l'Alcalde donant educació física, con és corredor, igual un bon dia el nomenen profe a l'IES.

IMPRESSIONANT!!!!

Pura Peris