L'Eliana acull una exposició sobre la pilota valenciana

Noticias
Fuente

 

 

El dijous 4 de febrer a les 19:30 quedarà inaugurada en el Centre Sociocultural de l'Eliana una exposició sobre la pilota valenciana titulada “Faixa roja, faixa blava”. La mostra està coproducida pel Museu de la pilota i l'Ajuntament del Genovés i va estar exposada de manera itinerant amb gran èxit en diversos municipis al llarg dels anys 2013 i 2014.??

Els visitants podran veure a través de panells com es fabriquen els diversos elements bàsics del jugue –pilotes de “vaqueta”, didals, guants, etc.- a més de entadas de partides històriques, cartells i altres objectes relacionats amb aquest esport valencià.

??L'exposició, organitzada pel Museu Valencià d’Etnologia i la Diputació de València amb la col·laboració del Centre d’Estudis Locals de l'Eliana (CEL), romandrà oberta al públic del 4 al 29 de febrer i es podrà visitar de 9 a 21 hores de dilluns a divendres. La inauguració comptarà amb la presència de David Sarasol, director del Museu de la Pilota-el Genovés; Paco Tamarit, Director del Museu Valencià d’Etnologia; Juan A. Alcántara, cap d'exposicions itinerants del Museu; i Salvador Torrent, alcalde de l'Eliana.

Publicidad