'Marietes' convoca el concurso de fotografía 'El Objetivo'

Noticias
Fuente

El colectivo pretende con este concurso, EL OBJETIVO, conocer la manera en que se ve la diversidad de las diferentes identidades y orientaciones sexuales, como la homosexualidad, la transsexualidad, o la  intersexualidad entre otras.

Para participar sólo es necesario tener un perfil en la red social  de facebook, que las fotografías sean inéditas y ser seguidor o fan del perfil de Marietes.

La recepción de fotografías estará abierta hasta el próximo 2 de abril de 2017 , hasta las  2. 59h y se podrán remitir cuantas fotografías se quiera.

El ganador obtendrá un premio de 100 € y al autor de la segunda fotografía premiada será obsequiado con un importante lote de libros de literatura LGTBI +

Los premios serán entregados durante la una gala que organizará Marietes el próximo mes de mayo.


 

 

EL CONCURSO

TEMA: MARIETES, associació LGTBI+ de l'Eliana, naix com un col·lectiu que pretén donar visibilitat i normalitat social a les persones LGTBI+, així com ajudar i donar suport al col·lectiu al qual representa. En línia amb això, MARIETES convoca aquest concurs perquè vol que els participants mostren la manera amb la qual veuen la realitat homosexual, transsexual, intersexual, etc. Vol veure amb quins ulls o amb quin objectiu fotogràfic es veu la realitat LGTBI+ en la nostra societat.

BASES:

1- Pot participar-hi qualsevol persona amb perfil a la xarxa social Facebook que faça una fotografia amb el tema del concurs.

2- Les fotografies han de ser inèdites i no haver sigut premiades en cap altre concurs ni estar pendents de la resolució de cap altre certamen.

3- El primer requisit per participar-hi consisteix a fer-se seguidor de la pàgina de MARIETES: https://www.facebook.com/marietesleliana.

4- Els participants han d'enviar les seues fotografies per correu electrònic a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. indicant-hi el títol de la fotografia, nom i cognoms de l'autor/a, DNI, adreça postal i un número de telèfon. Només s'acceptaran i podran participar al concurs les imatges que vagen acompanyades de totes les dades que es demanen, i només aquelles que s'envien al correu electrònic de MARIETES.

5- El termini per a enviar fotografies finalitza a les 23:59 del dia 2 d'abril de 2017.

6- Cada participant podrà enviar totes les imatges que vulga, sense límit.

7- Les imatges no podran contenir cap contingut ni material obscé, sexualment explícit, violent, ofensiu o difamatori.

8- Les imatges hauran d'haver obtingut prèviament l'autorització necessària de les persones que hi apareguen, amb permís explícit de progenitors o tutors legals (amb nom, cognom, DNI, i dades de contacte d'aquestos) en cas que hi figuren menors d'edat.

9- Els premi del jurat professional podrà declarar-se desert.

10- L'associació MARIETES podrà rebutjar les imatges que no complesquen els criteris que apareixen en aquestes bases.

11- Els drets de les imatges seran propietat de l'autor/a, compartits en règim de copropietat que ja marca la normativa de Facebook. No obstant això, l'associació MARIETES podrà fer-ne ús no comercial, esmentant-ne l'autoria.

12- La participació en aquest concurs de fotografia implica l'acceptació de totes les seues bases.

DESENVOLUPAMENT DEL CONCURS:

Un cop finalitzat el termini de recepció de fotografies, MARIETES, havent revisat prèviament totes les imatges i el seu compliment de les bases, publicarà en la seua pàgina de Facebook un àlbum amb totes les fotos participants. A partir de llavors, la comunitat de seguidors de la pàgina de MARIETES podrà votar les imatges clicant “M'agrada” en aquelles imatges que considere. El termini per votar finalitzarà a les 23:59 del dia 4 de maig de 2017. A partir d'aleshores no es comptabilitzaran més vots.

PREMIS:

S'hi estableixen dues categories:

a) Jurat professional: Aquest jurat, format per professionals de la fotografia, així com per membres de l'associació MARIETES i de l'associació MIRALL-Camp de Túria, triaran, entre totes les imatges presentades, aquella que millor reflectisca la realitat LGTBI+.

Aquesta imatge obtindrà com a premi 100 euros i una selecció de llibres de temàtica LGTBI+

b) Jurat “like”: La imatge que haja obtingut més “M'agrada” durant el temps de votació serà la guanyadora d'aquesta categoria i obtindrà com a premi una escapada turística per a dues persones i un lot de llibres de temàtica LGTBI+.

LLIURAMENT DE PREMIS:

Els premis es lliuraran en una gala organitzada per MARIETES que tindrà lloc durant el mes de maig de 2017 a la qual hauran d'assistir els guanyadors o alguna persona que els represente (degudament identificats i autoritzats) per recollir el premi.

Publicidad