El Centre d'Estudis Locals va lliurar els Premis Nit de Sant Elies

Noticias
Fuente

Dimecres  20 de juliol, el Centre d'Estudis Locals de l'Eliana va celebrar la tradicional“Nit de Sant Elies'. Per a la ocasió van lliurar els premis Nit de Sant Elies, uns guardons que tenen una clara vocació de fer un reconeixement públic a totes aquelles persones, entitats o associacions que s’hagueren destacat en la tasca de “fer poble”: a tots aquells que s’hagueren distingit per haver millorat la nostra convivència i/o haver conservat les nostres senyes d’identitat.

Enguany els premis han sigut per al Club d'Atletisme Correliana qui en cinc anys ha arribat a recollir amb les seues carreres solidàries 25.000€ que s’han destinat a l’Associació contra el càncer, AVAPACE y a l'associació local 'Nosaltres també'. Parlant de carreres que omplin el nostre poble i accions de col·laboració solidària i per al Club L'Eliana Running que també va ser guardonat enguany per la seua col·laboració amb ONG- aliments solidaris i amb la Creu Roja.

Durant la nit es va fer entrega de dos guardons més, molt sentits i especial. El primer d’ells a Víctor Iñúrria, per la seua trajectòria professional, que quedarà per sempre al nostre poble amb els seus projectes executats, per la seua tasca en el món de la pilota valenciana, per fer poble dia a dia, amb el seu tarannà i la seua empremta personal. El segon, un guardó molt sentit per als membres centre d'Estudis Locals que no podrà lliurar-li’l al guardonat, però si a la seua estimada família, "guardó a la persona que, malgrat la seua joventut, es va incorporar al primer ajuntament democràtic del nostre poble i qui amb el seu seny, la seua conversa assenyada, la seua gran capacitat de pensar amb ulls de futur, va formar part d’aquell grup de persones que han fet de l’Eliana el que avui tenim, és per això que lliurarem un guardó In memoriam a Pep Torrent".

La nit va terminar amb les cançons de Borja Penalba i Mireia Vives.

Publicidad