El Cor de l'Eliana cantarà per La República en el MuVIM

Noticias
Fuente

 

El próxim dijous, 11 de febrer, el Cor de l'Eliana actuarà en el MuVIM en la inauguració de l'exposició 'La Modernitat Republicana a València'. Un concert que començarà a les 20:00 h. amb les veus dels coralistes cantant cançons que van marcar una época amb Nelo Juste com director artístic i musical, Julia Navarro al piano, Pep Juste a les cordes i flautes, Paco Medina al vent i a la percussió, Neus Fuster a la flauta i Jose Luis Gràcia recitant.

L’exposició 'La modernitat republicana a València. Innovacions i pervivències en l’art figuratiu (1928-1942)', ha sigut enllestida pel Museu Valencià de la Il·lustració i de laModernitat, MuVIM, en col·laboració amb l’Arxiu General i Fotogràfic de la Diputació deValència i amb el Servei d’Administració de Patrimoni de la mateixa institució.

La mostra convida a endinsar-vos en l’aposta per la modernitat, per la innovació, d’artistes que van realitzar les seues creacions en marcs polítics molt diversos: a les acaballes de la dictadura de Primo de Rivera i mentre va senyorejar l’efímera Dictablanda; en els inicis del règim republicà i en el transcurs del primer bienni (el «reformista») i del segon (també conegut com a «negre»); en temps dels primers mesos de govern del Front Popular; durant la conflagració coneguda com a Guerra Civil i, fins i tot, en els primers anys del franquisme.

 

 

 

Publicidad